Іригатори

Іригатори

Практично все населення планети зараз має проблеми з зубами і яснами через низьку якість питної води і не збалансованого харчування. Особливо цим проблемам схильні люди старшого покоління, які звикли доглядати за своїми зубами по-старому, тобто зубним порошком, в кращому випадку зубною пастою і все. Інша частина людей, більш просунутих, які не бояться застосовувати в житті нові сучасні технології в області догляду заротовой порожниною, зберігають свої зуби в чудовому стані до глибокої старості, використовуючи при цьому іригатор, при чому докладаючи для цього значних зусиль і отримуючи приємні бонуси у вигляді здорових зубів і ясен.

Далі ми розповімо вам про те, для чого потрібен такий прилад, як іригатор, в чому його незаперечні переваги, і де найкраще його купувати для досягнення максимального ефекту в догляді за зубами і яснами.


Що таке іригатор і навіщо він потрібен кожній людині?

Класична зубна щітка просто очищає зуби і всю порожнину рота поверхнево. А якщо в роті присутні ще й брекети, мости, то звичайна зубна щітка стає майже марною. Тут необхідний інструмент, здатний очистити важкодоступні місця, що знаходяться в межзубном просторі. Саме для таких випадків і потрібен сучасний прилад під назвою іригатор.

Іригатор, це прилад, який очищає чи не механічними щетинками або ниткою, а струменем води під спеціально-розрахованим тиском для максимального вибивання залишків їжі з простору між зубами і дає можливість:

- практично ідеально провести чистку поверхні зубів, мостів, ясен;

- зняти непотрібний наліт з мови;

- зробити свіжим подих;

- зробити вкрай корисний гідромасаж ясен, який призводить до поліпшення кровообігу і профілактики початку карієсу;

- знімає запалення міжзубних кишень за рахунок видалення залишків їжі;

Маючи такий прилад в будинку, ви отримаєте максимальну користь для здоров'я порожнини рота, адже протипоказань до застосування іригатора практично немає. Єдиним обмеженням на застосування іригатора є час установки брекетів або моста. Необхідно деякий час після установки, щоб можна було безболісно користуватися цим чудовим приладом. У приладі є регулювання тиску напору води, що дає величезні можливості для чистки і профілактичного масажу ясен.

Даний прилад чудово робить очистку межзубного простору і порожнини рота ідеально, навіть важкодоступні ділянки. Знімає наліт, і неприємний запах, залучаючи користувача до абсолютно нового рівня гігієнічного догляду за порожниною рота.


Принцип роботи іригатора!


Принцип роботи дуже простий: струмінь води, яка під тиском виходить із спеціального резервуара в сопло, яке різко звужується на виході, утворюючи так зване "гідравлічне прискорення". Тиск в цей момент на виході відповідає від 0,7 до 4,8 бар.

Ви можете починати застосовувати іригатор відразу після розпакування упаковки. Але якщо у вас є ознаки пародонтозу, то вам вкрай важливо порадитися з стоматологом на предмет величини тиску подачі води і можливо будь-якого спеціального розчину замість звичайної води.

Щоденний догляд за яснами за допомогою іригатора можна сміливо прирівняти до аналогічної дорогої процедури в кабінеті стоматолога. Кілька насадок в комплекті з приладом дозволяють робити догляд всім членам сім'ї.

Як правильно використовувати іригатор?

Найдорожчий і досконалий прилад може нашкодити, якщо його застосовувати неправильно. Дотримуйтеся простих правил, і ви отримаєте від застосування іригатора величезну користь і насолоду результатами.

Правила застосування приладу іригатор:

1. Застосовувати прилад необхідно тільки після звичайної чистки щіткою і пастою;

2. Заповнюйте порожнину приладу рідиною з температурою не нижче 25-30 градусів;

3. Встановіть потрібний тиск на регуляторі приладу;

4. Направляйте струмінь води під кутом 90 градусів до поверхні;

5. Кожну щелепу потрібно обробляти до повного зливу рідини з резервуара;

6. Використовувати прилад можна не більше двох разів на добу. Краще це робити перед сном, щоб розширені міжзубні кишені встигли затягнутися до ранку і залишитися чистими без залишків їжі;

Обробка порожнини рота теплою водою під тиском дає великий ефект, який спостерігається вже після першого разу застосування!

  • видаляє залишки їжі, роблячи дихання свіжим і легким;
  • очищає ті місця, куди дістатися звичайної зубною щіткою в принципі неможливо;
  • знімає запальні процеси за рахунок знищення патологічних бактерій сну поверхні зубів
  • Які види іригаторів бувають?


    На даний момент у продажу є чотири види іригаторів, з яких потрібно вибрати саме той, який підходить під ваші потреби і запити:

    1. Переносний портативний іригатор -працює від внутрішнього акумулятора, компактний, зручний для поїздок, не займає багато місця.

    2. Стаціонарний - оптимальний варіант для домашнього застосування всією сім'єю. Має велику ємність для рідини, кілька насадок і трубку, дозволяє отримувати рідину з ємності збільшеного розміру. Має велике число режимів роботи.

    3. Проточний - не має своєї ємності, отримує воду безпосередньо з крана.

    4. Зубний центр - професійний прилад з великою кількістю функцій, що дозволяє проводити догляд за порожниною рота на рівні стоматолога. Володіє високою вартістю. Очищає не тільки струменем води, але і зубною ниткою по технології "зміїний мову", що дає максимальну ефективність.

    Застосовувати іригатор потрібно кожен день. Всі пацієнти стверджують, що відразу після очищення відчували надзвичайні відчуття чистоти і свіжості в порожнині рота.

    Який буває струмінь води з іригатора?

    Потік з іригатора буває 3-х видів:

    1. Моно струмінь-безперервна струмінь води під тиском;

    2. Пульсуюча струмінь води. Очищення даної струменем найбільш ефективно для очищення;

    3. Струмінь насичена мікроскопічними бульбашками повітря, не тільки знімає наліт, але і дає бактерицидний і знезаражує ефект.

    Потужність подачі води - найважливіший фактор для якості очищення і вибору приладу. Портативний іригатор має тиск струменя води порядку 520 кПа. Стаціонарні апарати подають воду з тиском близько 750 кПа.

    Кількість пульсацій для стандартного приладу складає близько 1200 викидів м хвилину.

    Прийнято вважати, що прилад для догляду за зубами, яснами покращує очищення нальоту на 50%, чистить важкодоступні ділянки краще на 70%, зменшує ймовірність появи карієсу на 80%.

    Насадки для іригатора. Які бувають?

    Насправді існує багато торгових марок і відповідно моделей іригаторів. Кожна модель працює тільки зі своїми насадками. Але навіть у самих недорогих моделей в комплекті як мінімум дві насадки.

    Вони бувають:

  • щітка - іригатор, застосовується спільно з пастою;
  • насадка звичайна, застосовується для чищення здорових ясен;
  • насадка, яка чистить коронки і мости;
  • спеціальна насадка для чищення брекетів;
  • спеціальна силіконова насадка для чищення зубних кишень;
  • спеціальна насадка для промивання носа;
  • оригінальна насадка для очищення мови;
  • Для того, щоб прийняти рішення з приводу вибору моделі іригатора, перед покупкою потрібно зрозуміти для себе, які насадки вам потрібні, і тільки після цього починати вибирати модель. Людині, яка живе одна, досить двох насадок: основний і запасний. . Для сім'ї з декількох чоловік знадобляться кілька насадок для вирішення проблем кожного члена сім'ї. Виробники рекомендують міняти насадки один раз в шість місяців. Спеціальні пародонтологічні насадки потрібно міняти один раз в три-чотири місяці.

    Для кого потрібен іригатор?

    Іригатор хорошої якості потрібен однозначно кожній людині. Його застосування позбавить вас від багатьох проблем з хворобами ясен і зубів. Всі, у кого є наліт на зубах, повинні мати вдома цей корисний прилад. Наліт на зубах з'являється майже відразу після їжі. Очистити його звичайним способом майже неможливо. За допомогою іригатора можна швидко видалити цей наліт і поліпшити стан ясен і зубів.

    Як правильно вибирати потрібний прилад?

    Для того, щоб правильно вибрати прилад для очищення зубів, потрібно враховувати наступні фактори: необхідні насадки і їх кількість, автономність, розміри, потужність викиду, різні режими роботи, число пульсацій в хвилину. обсяг ємності для рідини, назва торгової марки. Виходячи з можливого для Вас бюджету і потрібно підбирати модель пристрою. Тут дуже важливо правильно підібрати модель: наприклад, портативний Іригатор B.Well WI-911 або Іригатор Little Doctor LD-A3 AQUAJET, стаціонарну модель Іригатор B.Well WI-922 або Іригатор Little Doctor LD-A8 AQUAJET які зарекомендували себе з найкращого боку.

    Де купити?

    Купити іригатор досить просто. У нашому інтернет-магазині Lisica.ua представлені моделі найпопулярніших і перевірених часом іригаторів.

    Іригатори для чищення зубів водної струменем в інтернет-магазині оригінальних товарів Lisica.ua з безкоштовною доставкою в будь-який населений пункт України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Вінниця, Херсон, Чернігів, Полтава , Черкаси, Хмельницький, Суми, Житомир, Чернівці, Рівне, Кам'янське, Кропивницький Івано-Франківськ, Кременчук, Тернопіль, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Нікополь, Ужгород, Слов'янськ, Бердянськ, Павлоград, Сєвєродонецьк, Кам'янець-Подільський, Лисичанськ , Бровари ...

    Нагору