На якій руці правильно носити годинник

На якій руці правильно носити годинник

У метушні повсякденного життя всі хочуть контролювати час. Вперше годинниковий механізм на ремінці був винайдений в 1868 році і був скоріше прикрасою для дівчат того часу, ніж корисним пристроєм. Сучасний годинник можуть розповісти про їх власника, про його спроможності і про становище в суспільстві. Що ж таке годинник? Прикраса, символ серйозності і стабільності або корисна річ?

Питання, на якій руці правильно носити годинник хвилює однаково всіх. Однак до сих пір точну відповідь на нього ніхто не дав. Існує велика кількість плюсів і мінусів носіння на різних руках. Обидві руки однаково важливі для людини, так яка ж рука буде правильнішою для використання годин?
Ліва рука

З огляду на, що правою рукою пишуть багато жителів планети, то в такому випадку годинник надягають на ліву руку. Велика частина моделей оснащені заводом справа, тому носити їх простіше і зручніше. Одягали годинник на ліву руку солдати, які брали участь у війні. Використовуючи зброю правої, офіцери надягали їх на ліву руку, щоб уникнути поломки.

Також вважається, що люди успішніше, уважніше і активніше, якщо носять годинник на правій руці.
Права рука

Тим, хто пише лівою рукою правильніше носити годинник на правій руці, для зручності й огородження годин від ударів. Для таких людей роблять спеціальні моделі годин, що відрізняються від основних моделей. На робочій руці даний аксесуар буде більш помітний для оточуючих. Щоб виділиться із загальної маси, багато людей надягають на праву руку годинник, демонструючи відміну від інших.

Існує притча про злодійському клані, який носив годинник на правій руці, для відмінності від простих громадян, а громадяни, в свою чергу, переодягли на праву руку, для убезпечення себе від грабежів, розбоїв.

На якій руці правильно носити годинник дівчатам, не можна дати точну відповідь. Якщо для хлопців - це функціональна річ, то для дівчат - це більше. Вибір жінки залежить від того, з чим вона буде поєднувати носіння годинника. Наприклад, якщо є браслети і кільця, жінка одягне годинник на ту руку, де аксесуарів немає, або меншу кількість. Жінки можуть вибрати руку навіть за настроєм, отже, немає логічного пояснення правильності носіння.

Перш ніж надягати годинник потрібно визначитися, де їх носіння буде комфортніше, зручніше і правильніше. Годинник не повинні заважати і заважати руху. При виборі даного аксесуара орієнтуйтеся не тільки на його зовнішній вигляд, але і на зручність і ширину ремінця, як він сидить на руці.

Нагору