Як правильно носити годинник на руці

Як правильно носити годинник на руці

Годинники на руці давно вважаються діловим аксесуаром, який вміє виділити володаря годин з натовпу. Але просто застебнути їх на руці буде абсолютно недостатньо, щоб годинник підкреслили статус людини. Слід зрозуміти, як правильно носити годинник на руці і розібратися у всіх тонкощах і секрети.

1. Самою основною особливістю, що стосується правильного носіння годин, є вибір зап'ястя, на яке вони будуть одягнені. Багато хто вважає, що є відмінність в тому, на якому зап'ясті годинник знаходиться у чоловіків, а на якому у жінок. Інші думають, що взагалі немає ніяких правил на цей рахунок. Але це велика помилка. Кожному з нас, неважливо чоловікові або жінці, не покладається надягати годинник на домінуючу руку. В першу чергу, це відноситься до повсякденних справ, годинник не повинні приносити незручності, і обмежувати жести. Займаючись будь-якою справою, будь то робота з комп'ютерною мишкою, підпис документів та інше, важливо, щоб рука не була обважнівши непотрібною вагою. Крім цього, буде значно комфортніше дізнатися час, не припиняючи займатися своїми справами. Раніше, годинник виготовлялися незалежно від таких особливостей, що могли викликати масу незручностей, які стосуються встановлення дати і часу, до закладу пристрою. Кнопки знаходилися по правій стороні вироби. На сьогоднішній день виробники виправили помилку і випускають годинник для правшів з кнопками по правій стороні вироби, а для лівшів - по лівій стороні.

2. Другим важливим принципом є довжина ремінця. У чоловіків на руці годинник не повинні вільно пересуватися і, одночасно, не повинні здавлювати руку. Оптимальною довжиною вважається, коли відстань від ремінця до руки становить вказівний палець. Зазвичай, до жіночих годинах немає подібних рекомендацій, але відправляючись на важливу зустріч, слід надіти годинник по-чоловічому.

3. Вибираючи годинник, рекомендується звернути увагу на ширину корпусу. Масивний годинник будуть зовсім недоречно на руці з тонким зап'ястям. А маленький годинник будуть безглуздо виглядати на широкій руці чоловіка.

4. Завдання, про те, як правильно носити годинник на руці при наявності одягу з довгим рукавом, також є актуальною. Треба врахувати, що тут впливають такі фактори, як плановане захід і загальний стиль одягу. У неформальних умовах можна надіти годинник поверх рукава. Але відправляючись на роботу, або важливу зустріч, так робити не можна. Слід знати, що рукав повинен бути кілька вільний для часткового покривання годин. Жінки мають право носити годинник, як під одягом, так і поверх неї.

Нагору